Ammattilaisille

ProdLib-tuotekirjaston avulla tuotteemme tulee suoraan suunnittelijoiden työpöydälle ja tarjoamme helpon tavan ladata, selata ja käyttää JMS-Tuotteen tuotetietoa.

ProdLib on arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille luotu maksuton tuotekirjasto, jonka avulla käyttäjä voi organisoida suunnitteluprojektinsa ja pysyä ajan tasalla tuotteista. Ohjelma koostuu rakennusalan tuotevalmistajien kirjastoista, jotka sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM-malleja ja muita tiedostoja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. ProdLib toimii myös itsenäisenä työpöytäversiona.

ProdLibin tuotekirjastot kokoavat kattavasti kaikki tarpeelliset suunnitteluaineistot samaan työkaluun. Organisoidut tuotekirjastot takaavat, että suunnittelijana voit keskittyä parhaan ratkaisun suunnitteluun, etsimiseen ja muodostamiseen. Tuotteet ovat selattavissa ja muokattavissa omiin suunnitelmiisi sopiviksi. Tiedostot ovat luotettavia, korkealaatuisia ja saatavilla eri tiedostomuodoissa. Kirjastot päivittyvät säännöllisesti, joten käyttäjänä voit olla varma siitä, että tuotetiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla.

Näin otat ProdLib-palvelun käyttöösi:

Lataa ja asenna ProdLib (linkki: https://www.prodlib.com/JMS-tuote)
Lataa JMS-Tuotteen tuotekirjasto
Selaa tuotekirjastoa ja lisää tuotteita projektiisi
– Lue tuotetietoja ja tutustu JMS-Tuotteen valikoimaan
– Lisää sinulle sopivat tuotteet suoraan projektiisi
– Voit käyttää ProdLibiä omassa suunnitteluohjelmassasi tai erillisenä työpöytäsovelluksena

Yksityiskohtaisemmat ohjeet ProdLibin asennukseen ja käyttöön voit katsoa täältä (linkki: http://www.prodlib.com/downloads/ProdLib_usersmanual.pdf).