Meistä

JMS-Tuote Oy on asiantuntija- ja palveluyritys joka tuo maahan, suunnittelee, myy ja markkinoi kokonaisvaltaisia ja toimivia julkisten tilojen kylpyhuoneratkaisuja sekä liikuntarajoitteisten ja ikääntyvien wc- ja kylpyhuonetiloja. Tuoteratkaisujemme tavoitteena on tarjota esteetön kylpyhuone kaikille, edistää käyttäjien omatoimisuutta ja itsenäistä liikkumista sekä mahdollistaa avustajien esteettömän ja tehokkaan työskentelyn.

Laadukkaat kylpyhuonekalusteet ja monipuolinen valikoima apuvälineitä, ja varusteita, mahdollistavat toimivat ja viihtyisät kylpyhuone ja wc tilat. Tuotteiden materiaalivalinnoissa ja muotoilussa on huomioitu erityisesti käytön helppous ja turvallisuus. Tavoitteenamme on tarjota yhä parempia käyttäjäkokemuksia kaikille. Haluamme esteettömillä ratkaisuillamme luoda ympäristön, jossa kaikilla on turvallista ja kotoisa elää ja olla sekä nauttia elämästä ilman ylimääräisiä huolia. Me kartoitamme kaikki tarpeet, jotta löydämme asiakkaalle täydellisesti sopivan ratkaisun. Olemme myös valmiita tarjoamaan apuamme yleisissä esteettömyyteen,turvallisuuteen ja hygieeniseen ympäristöön liittyvissä asioissa. Kukaan ei tähän pysty yksin, mutta auttamalla asiakkaitamme parhaamme mukaan onnistumme varmasti.

Vaikka olemme suhteellisen tuore yritys markkinoilla, on osalla yrityksen henkilöstöstä, vuosikymmenten kokemus esteettömistä kylpyhuone ja wc-ratkaisuista. Käytännön kokemus ja pitkäaikainen sekä jatkuva yhteistyön eri sidosryhmien kanssa on ollut perusta sille, että kaikki tuotteemme on valmistettu korkean laadun ja eettisten standartien mukaan.Tuotteet on suunniteltu yhteistyössä terveydenhoitoalan ammattilaisten, johtavien asiantuntijoiden ja laajan sekä kirjavan loppukäyttäjien joukon kanssa.

Yrityksen johdolla on pitkäaikainen kokemus liike-elämän vastuullisista tehtävistä. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja täydellisen ratkaisujen hakeminen on koko yrityksen henkilöstölle kunnia asia. Olemme aina asiakkaiden käytettävissä ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin kahden työpäivän kuluessa

Tällaisia me olemme: ihmisiä, joiden yhteinen intohimo on esteettömyys – ammattilaisia, jotka näkevät asiakkaidensa tarpeiden ytimeen ja tarjoavat heille mielenrauhaa. Ole rohkeasti meihin yhteydessä!